May

Okulumuz 3/A sınıf öğrenci ve öğretmenleri ile Kaymakam Sayın Ali Cemal ALTINÖZ'i ziyaret ettik. Yerel yönetimler konusu hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren Sn Ali Cemal ALTINÖZ'e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri ile Gümüşhacıköy İlçe Halk Kütüphanesi ni ziyaret ettik.

May

Okulumuz 3/A sınıf öğretmeni Ali VARIŞ ve öğrencilerinin hazırladığı trafik haftası programı coşku ile kutlandı. Bu güzel program için öğretmen ve öğrencilerilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizle yenilenen Gümüşhacıköy İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettik.

SAĞLIKLI BESLENME ETKİNLİĞİ

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA PROGRAMI

Ara

Kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ara

Kaymakamımız Sn. Ali Cemal Altınöz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sn. Ercan Gültekin okulumuzu ziyaretinde öğrencilerimizle bir araya geldi. Kaymakamımız sınıfları kısa süreli ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve "En büyük eserim." dediği Cumhuriyetimizin 99. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz şiirler okudu, şarkılar söyledi, gösteriler yaptı.