Temel Eğitimde Öğrencilerin Yeteneklerinin Keşfedilmesi Konusunda Veli Eğitimi

Temel eğitime devam eden öğrencilerin yeteneklerinin keşfi başarının arttırılmasında büyük önem arz etmektedir.Okulda başlatılan çalışmalarda öğrencilerin yeteneklerine göre gruplandırılması,her gruba yetenekleri çerçevesinde eğitim verilmesi için öğrenci bilgilendirmeleri yanında veli bilgilendirmesi de yapılmıştır.Okulumuzda halk eğitim bünyesinde Resim Kursu,Futbol Kursu ve Zeka Oyunları kursu açılmıştır.Bu kurslara öğrencilerin ilgi,istekve yetenekleri çerçevesinde sınıf öğretmenleri ve veli işbirliği çerçevesinde öğrenci seçimleri yapılmıştır.Bu çerçevede 03.11.2023 tarihinde veli bilgilendirme semineri yapılmış ve 43 veli katılımı sağlanmıştır.Katılan velilere bu konuda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmiş, öğrenci başarı ve yeteneklerinin keşfi konusunda okul dışı çalışmalarda da veliler yönlendirilmiştir.

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 12:25 - Görüntülenme: 91

Etiketler :