Okul Müdürümüz Görevine Başlamıştır

Yeniden Yönetici görevlendirmeleri çerçevesinde Amasya Gümüşhacıköy Kemalpaşa İlkokulu Müdürü iken okulumuza okul müdürü olarak atanan Mustafa ACAR, 31 Temmuz 2023 tarihinde  okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Okul müdürümüz Mustafa ACAR, 1969 yılında Amasya´da doğdu. İlk ve orta öğretimini Amasya´da tamamladı. KTÜ Giresun Eğitim Yüksek Okulu´nu bitirip 1990 yılında sınıf öğretmeni olarak Trabzon´un Of ilçesinin Meyvalı Köyü İlkokulu´nda göreve başladı. 2000 yılı AÖF İlköğretim Öğretmenliği Lisans Tamamlama programını, 2013 te Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Tarih ve Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisans programını başarı ile tamamladı.Çeşitli kurumlarda İlkokul öğretmenliği ardından okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, ilçe milli eğitim şuba müdürlüğü ve 2 yıl da ilçe milli eğitim müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Son olarak 31 Temmuz 2023 te okulumuzdaki görevine başlamıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Şehit Teğmen Ahmet Çıtak İlkokulu Ailesi olarak müdürümüze okulumuzdaki görevinde başarılar diliyoruz.

07-09-2023

Yayın: 05.09.2023 - Güncelleme: 07.09.2023 15:57 - Görüntülenme: 118