24 KASIM ÖĞRETMNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

27-11-2023Okulumuzda öğretmenelr günü kutlaması çoşku içerisinde yapıldı. Öncelikle ilçe programına öğretmenlerimiz katılım sağladılar. Öğretmenelr günü ilçe voleybol turnuvasında ilk maçımızı kazanarak çeyrek finale yükseldik. Okulumuz öğretmenelrinden oluşan voleybol takımımızda okul müdürü mustafa Acar, müdür yardımcısı Burak Atak, sınıf öğretmenleri Ali Varış, Nihat Gültekin, Belgin Akdi , Ahmet Menteşe yer aldılar Maçı 2-1 kaznarak takımımız çeyrek finale yükseldi. Takımımıza okulumuzun diğer öğretmenleri ve öğretmen eşleri büyük tezahurat ederek destek verdiler. Maçtan sonra hep birlikte maçın galibiyeti ilçemizdeki bir pastahanede çay içerek kutladılar.

Ayrıca 24 Kasım öğretmenelr günü yemeğimiz okulumuzda tüm personelin yer aldığı öğlen arası 27 Kasım pazartesi günü büyük çoşku ile birliktelik sağlayarak iştirak edilmiştir.Okulumuzda görev yapan halk eğitim öğretmenleri dse katılmışlardır.

Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 12:08 - Görüntülenme: 61
Kaynak: meb