2023-2024 DÖNEM SONU FAALİYET PROGRAMI PLANIMIZ

Bakanlığımızca 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemin son haftasında okulumuzda uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel sosyal, duygusal, fiziksel,ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Şehit Teğmen Ahmet Çıtak İlkokulu Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faliyet Planı " hazırlanmıştır.

Söz konusu faaliyet planımız; öğretmenler kuruluna öğrenci temsilcileri de davet edilip, öğrenci isteklerini de dikkate alınarak, öğretmenler kurulu kararı ile çevre şartları göz önünde bulundurularak ve velilerimize külfet çıkarmadan, son haftanın verdiği çoşku ile uygulacaktır.

Planımız aşağıya çıkarılmıştır.

SAATLER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE
09.00- 11.00

KELİME OYUNU-